Generationsskifte

Ja så kommer tiden, til det bliver min tur. Jeg kan sige det højt nu.
Og det bliver 01.01.2023.

Flere af mine gode patienter har spurgt mig i den sidste tid: “Per hvor længe holder du så ud?” Mit svar har været noget nølende, for det hele har først skulle falde helt på plads.
Førend det har kunnet meldes endeligt ud til vores patienter.

Og ja jeg holder stadigt ud som læge. Og ja det bliver ikke længere som fast praktiserende læge og medejer af Gribskov Lægecenter. Jeg skal nu ud og vikariere som almenlæge i vores pressede sundhedsvæsen, som har så stort brug for arbejdskraft i disse tider.
Og jeg føler og mener, at jeg stadigt har masser at tilbyde som læge til mine patienter.

Og den nye læge efter mig bliver Asger Bjerregård. Han er den rette person, fuld af energi, stærk fagligt og et løft til vores fine lægehus. Jeg håber, at I tager godt imod ham. Og flere af jer kender ham allerede godt, da han med udgangen af året har været fast uddannelseslæge i et år hos os. Her har han afsluttet sin speciallægeuddannelse indenfor almen medicin. Så han er helt klar til opgaven.

Jeg vil gerne sige et stort tak til jer alle.
Mine mange patienter i lægehuset.
Det har været 25 gode år sammen med jer, personalet og mine søde kolleger.

Men ja jeg er klar nu.
Og ja tiden er klar til et generationsskifte ved Gribskov Lægecenter.

Kærlig hilsen fra
læge Per